Wellion LUNA DUO- 2 waarden voor mij

De Wellion bloedglucosemeter met cholesterol meetfunctie

“Met de Wellion LUNA Duo bloedglucosemeter, kom ik niet alleen mijn bloedglucosewaarden te weten, maar ook mijn cholesterolwaarden – de Wellion LUNA Duo geeft mij beide.”

Een handige vorm, het makkelijk leesbare scherm, een uitwerpknop voor gebruikte test strips en de antislip rubberen voetjes maken uw leven makkelijker. Dit maakt de Wellion LUNA Duo meter een betrouwbare partner in alle omstandigheden.

 Door jaren van onderzoek en ontwikkeling is MED TRUST erin geslaagd om een meting te bieden met een hematocriet waarde tussen 25 en 60%. Deze nieuwe test strip technologie geeft accurate resultaten met verschillende bloedsamenstellingen. Goed voor uw veiligheid! Door het grote display en extra grote cijfers zijn bloedglucose en cholesterol testresultaten makkelijk te lezen op het scherm. Veel mensen zullen van deze buitengewone leesbaarheid profiteren in het dagelijks leven. De uitwerpknop zorgt voor een veilig gebruik van uw Wellion LUNA Duo Meter.
 
Bovendien zijn er bloedglucose gemiddelden van 7, 14, 21 en 28 dagen beschikbaar. Een regelmatige analyse van bloedglucose gemiddelden stelt u in staat om uw diabetes behandeling te verbeteren en helpt u om op een juiste manier te reageren op de resultaten. 360 bloedglucose testresultaten en 50 cholesterol testresultaten worden opgeslagen in het geheugen. 

Wellion LUNA DUO – Kleuren

De Wellion LUNA DUO Bloedglucosemeter brengt kleur in uw leven!
 
Beschikbaar in vier trendy kleuren:

  • roze
  • geel
  • wit
  • zwart

Wellion CALLA Light – Set inhoud

Wellion LUNA DUO meter
1 Opbergtasje
1 Prikpen
10 Lancetten
10 GLU Test strips


Easy Start Wellion LUNA DUO
W637S_A_Luna Duo Style Easy Start Guide.pdf (1.49MB)
Easy Start Wellion LUNA DUO
W637S_A_Luna Duo Style Easy Start Guide.pdf (1.49MB)
Handleiding Wellion LUNA DUO
W632DNLMM_C_LUNAduo_Ownersguide_A6_mmol_NL_01Apr15.pdf (945.38KB)
Handleiding Wellion LUNA DUO
W632DNLMM_C_LUNAduo_Ownersguide_A6_mmol_NL_01Apr15.pdf (945.38KB)