Wellion CALLA Light - Perfectie ontmoet design

Modern design en eenvoudige bediening

De handige en bijzondere vorm, een makkelijk leesbaar scherm, een rubberen onderkant die wegglijden van de tester voorkomt en andere praktische functies helpen u bij het leven met diabetes.
 Voor het eerst kunnen gemiddelde waarden van 1, 7, 14, 30, 60 en 90 dagen weergegeven worden. Patiënten en medisch professionals kunnen hierdoor hun bloedglucosewaarden veel accurater evalueren.

 
Gebruikers kunnen drie verschillende alarmen instellen ter herinnering voor de bloedglucosetest. Bovendien kunt u limieten instellen voor hoge of lage bloedglucosewaarden. Als deze limieten worden overschreden zal het resultaat gepaard gaan met een alarm. Het weergeven van deze gegevens vergroot het bewustzijn van hypo- en hyper resultaten. Dit zorgt voor een grotere kans op een gepaste reactie van de patiënt om zijn/haar conditie te behandelen.
 
Het geheugen van de Wellion CALLA Light Bloedglucosemeter bevat de laatste 500 testresultaten met datum en tijd en kan makkelijk teruggevonden worden door middel van de pijltjesknoppen.
 De testresultaten kunnen door de heldere achtergrond verlichting makkelijk van het scherm teruggelezen worden. Veel diabeten profiteren van grote leesbaarheid in hun dagelijks leven.

Wellion CALLA Light – Kleuren

De Wellion CALLA Light Bloedglucosemeter brengt kleur in uw leven!
 
Beschikbaar in vier trendy kleuren:

  • paars
  • groen
  • wit
  • zilver

Wellion CALLA Light – Set inhoud

Wellion CALLA Light
1 Opbergtasje
1 Prikpen
10 Lancetten
10 Test strips

Easy Start Wellion CALLA LIght
Wellion CALLA Light Easy Start.pdf (646.67KB)
Easy Start Wellion CALLA LIght
Wellion CALLA Light Easy Start.pdf (646.67KB)
Handleiding Wellion CALLA Light
Wellion CALLA Light handleiding.pdf (1.32MB)
Handleiding Wellion CALLA Light
Wellion CALLA Light handleiding.pdf (1.32MB)